BELEEF

Breng een bezoek aan ons bedrijf en beleef hoe het er bij de bron en producent aan toegaat. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van schaal- en schelpdieren en leer alles over onze oesters.

“Beleef, proef en ontdek het brongevoel”

Tijdens uw bezoek heeft u een prachtig en uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Neem gerust contact met ons op en we maken met alle plezier een passend programma voor u!
 


 

OESTERIJ 'VALENTIJNTOUR' 2023
Kom samen met je geliefde genieten van een verzorgd programma bij de Oesterij! Op zondag 12 en dinsdag 14 februari organiseren wij onze Valentijns tour. Een speciaal programma die jullie meeneemt in de wondere wereld van de oesters. Ervaar hoe ze gekweekt worden, krijg een interessante rondleiding en geniet van een liefdevolle lunch in ons proeflokaal met romantisch uitzicht op de Oosterschelde!

  • Rondleiding Oesterputten
  • Bezoek aan onze proeftuin (achterzijde Oesterij)
  • Oester workshop
  • Smaakvolle lunch met een glas Cava + plateau Fruits de Mer


Bekijk Flyer

Neem CONTACT op


OESTERIJ 'WINTERTOUR' 2022 / 2023
Beleef een unieke dag bij de Oesterij en ontdek de dynamiek op onze historische oesterputten! Op ons terrein laten we u graag zien hoe het er bij de bron eraan toegaat! Zo stapt u o.a. letterlijk met ons, vanaf de kade bij de Oesterij, het water in om te kijken hoe de oesters groeien en geven we u ook graag wat culinaire tips mee! Ervaar en proef het brongevoel in de wintermaanden!

WAT HOUD DE 'WINTERTOUR' IN?

  • Rondleiding Oesterputten
  • Bezoek aan onze proeftuin aan achterzijde Oesterij.
  • Oester Workshop
  • Smaakvolle lunch met schaal- en schelpdieren


WANNEER?
November 2022 > Maart 2023

Bekijk flyer

Neem CONTACT op

 


RONDLEIDING (TERREIN OESTERIJ)
Op diverse dagen in januari bent u om 11:00 uur welkom om een rondleiding te krijgen door een van onze enthousiaste gidsen over de historische oesterputten. 
Graag nemen wij u mee in het verhaal van ons familiebedrijf en de verschillende facetten van rondom de oesterkweek. Zo komt u alles te weten over de historie, kweek van oesters en de verwerking ervan. 
Meld u kosteloos aan op een van de onderstaande dagen door een mail te sturen naar info@oesterij.nl of bel gerust naar 0113 760 400. 

DATUMS RONDLEIDINGEN

3/1 4/1 5/1 6/1
9/1 10/1 16/1 17/1
18/1 19/1 20/1 23/1
24/1 30/1 31/1  

Neem CONTACT op