De Oesterputten
De Oesterputten

Groepen

Wij delen graag onze trots voor schaal- en schelpdieren met u. Iedere week ontvangen wij dan ook gezelschappen om ze mee te laten genieten van onze cultures. De groepen die wij ontvangen zijn zowel particulier als ook zakelijk. Denkt u bij het plannen van uw familie-uitje, personeelsuitje of vergadering ook eens aan de Oesterij in Yerseke!

Ons terrein op de historische oesterputten is uitermate geschikt voor de ontvangst en het rondleiden van (grote) groepen bezoekers. Groepsarrangementen zijn mogelijk van 2 tot wel 200 personen.

U kunt kiezen voor een rondleiding met oesterproeverij of zelfs een volledig dagprogramma met bijvoorbeeld een rondvaart, bezoek aan een mosselfabriek en een middaglunch van schaal- en schelpdieren. Ook vergaderen is bij ons mogelijk en leuk te combineren met bijvoorbeeld een rondleiding of rondvaart. Zo word een saaie vergadering toch nét wat leuker!

Wanneer u met een groep vrienden, collega’s of familie een leuke, gezellige, informatieve en culinaire dag wilt beleven, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Graag maken wij samen met u een programma op maat.