IRISH MOR


Details
TYPE: Creuse (Crassostrea gigas)
KWEEKGEBIED
Ierland
KWEEKMETHODE
Tafels & Manden
SMAAK
Door de mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan ontstaat er een mooie zachte romige smaakbeleving.
IRISH MOR
Size Guide

Creuse III Oester
De Creuse III oester wordt gebruikt voor een oester van bescheiden formaat. Deze is ideaal als aperitief om rauw te eten.

Creuse I Oester
Een geweldige manier om deze oesters te eten is gegrild of van de BBQ. Door zijn afmeting en visgewicht, is deze oester ideaal om een warme bereiding aan te geven!
Creuse oester
Relatie tussen leeftijd en maat
Hoe groter de oester hoe ouder de oester. De Dutch Imperial (platte oester) is uitermate geschikt om rauw te eten evenals de Creuse III oester. Wilt u een warme bereiding geven aan oesters (BBQ, gratineren of stomen?) Dan adviseren wij u om Creuse I oesters te nemen!
Deze topoester van het IRISH MÓR label is afkomstig van een selecte groep ambachtelijke oesterkwekers die op een uiterste duurzame manier kiezen voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Het Irish Mór keurmerk bestaat uit een zeer strikte selectie hoogwaardige kwaliteit oesters uit Ierland.
Geweldige smaakbeleving, een zachte romige oester die ontstaat door een mix van zoete water afkomstig uit de rivieren en het zoute water uit de Atlantische oceaan. Een zeer kwalitatieve en smaakvolle oester door zijn hoge vleespercentage van maar liefst 12% of hoger. De Irish Mór heeft een prachtig dikke gladde schelp met een parelwitte binnenkant en een mooie diepe cup.